Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Українців попереджають про загрозу ракетних ударів найближчими днями

0 коментарів 14769 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські війська можуть завдати ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня. Про це заявив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв.


За словами очільника департаменту, на території держави, крім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, очікується проведення 486 заходів з нагоди державних свят. Усі підрозділи Нацполіції готові забезпечити заходи посиленої безпеки в умовах воєнного стану.

Крім того, Максим Ахрамєєв наголосив, що цими днями є висока ймовірність нанесення країною-агресором численних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час сигналів “Повітряна тривога” або “Ракетна небезпека”.

“До забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби. Нацполіція також звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку”, – зазначив він.

Про те, що росія може готувати удари об’єктах України найближчими днями, повідомили і у посольстві США в Україні.

У США заявили, що мають інформацію щодо нарощування Росією зусиль задля завдання як нічних, так і денних атак дронами та ракетами по всій території України. У посольстві зауважили – це може відбутися перед святкуванням Дня незалежності України 24 серпня.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x