Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Україна готова забезпечити освітній процес для дітей з Курської області: реакція МОН на заяву Михайла Винницького

0 коментарів 8640 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час брифінгу 22 серпня заступник голови МОН Михайло Винницький припускав, що якщо український прорив у Курській області буде й надалі продовжуватися, тоді наприкінці вересня або на початку жовтня нібито доведеться складати план того, як забезпечувати освіту тих дітей, що перебувають на територіях, які під контролем ЗСУ. Це, як виявилося, не відповідає дійсності, розповіли в UA.PRESS. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Заступник міністра заявив, що Україна може забезпечити освіту для жителів Курської області, де вже кілька тижнів триває операція Сил оборони, проте в міністерстві спростували його слова.

У МОН жодних офіційних рішень щодо навчання росіян не ухвалювалось, тож слова Михайла Винницького про те, що Україна готова забезпечити освітній процес для дітей з Курської області, — лише його власна думка, але не більше.

«Сьогодні деякі медіа поширили коментар на тему освіти дітей у Курській області, який був озвучений Михайлом Винницьким, заступником міністра освіти і науки України під час пресбрифінгу. Зазначаємо, що Міністерством освіти і науки жодних відповідних офіційних рішень не ухвалювалося. Заява Михайла Винницького є винятково його особистою думкою та припущеннями і не є офіційною позицією МОН», — заявили у пресслужбі міністерства.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x