Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Вилковому чоловік вкрав риболовне судно у місцевого підприємця

0 коментарів 14931 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили жителю Ізмаїльського району про підозру в угоні річкового судна. За скоєне правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі. На початку липця вранці на річці Дунай у місті Вилкове прикордонники зупинили для перевірки річкове риболовне судно, яким керував 36-річний місцевий житель. Чоловік не мав документів на плавзасіб, і на місце були викликані поліцейські. Про це, посилаючись на Ізмаїльський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабії INFORM».


 «Ми встановили, що громадянин угнав човен, який був пришвартований біля узбережжя, недалеко від місця, де його викрили. Він належить одному з місцевих приватних підприємств» – розповів начальник слідчого відділення № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Владислав Білічук.

В рамках розпочатого провадження поліцейські вилучили судно і призначили товарознавчу експертизу. Згідно з висновком експерта, його вартість становить 40 тисяч гривень.

«Після проведення всіх необхідних слідчих дій плавзасіб ми повернули власнику, а правопорушнику на підставі зібраних доказів повідомили про підозру в угоні річкового судна. Згідно з ч. 1 ст. 278 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу», – додав Владислав Білічук.

Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура.

У Вилковому чоловік вкрав риболовне судно у місцевого підприємця

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x