Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Тисячі доларів за «квиток» до невизнаного Придністров’я: на Одещині затримали чергову групу «ухилянтів»

0 коментарів 12825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники на Одещині затримали поплічників організатора незаконного «туру» за кордон разом з їх пасажирами. На околиці міста Кодима Подільського району охоронці кордону зупинили мікроавтобус «Мерседес», в якому перебувало десятеро чоловіків. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ.


Двоє з них, зокрема водій та пособник, були поплічниками організатора нелегального перевезення за кордон. Вони намагалися незаконно переправити вісьмох пасажирів до Придністровського регіону Молдови.

Скористалися послугами військовозобов’язані чоловіки з Київщини та Одещини через інтернет-месенджер. За допомогу в переправленні ділки запросили від 4 до 11 тисяч доларів.

«Оскільки в діях водія та пособника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ, щодо них направлено повідомлення до Нацполіції. Стосовно їх «клієнтів» складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду», ─ йдеться у повідомленні ДПСУ.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x