Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Татарбунарському ЦНАПу більше не страшні перебої зі світлом

0 коментарів 9288 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Центр надання адміністративних послуг Татарбунарської міської ради за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства охорони здоров’я України отримав від Американської благодійної організації Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» інтегровану систему зберігання та передачі енергії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Татарбунарську міську раду. 


Як зазначається, такі системи забезпечують живленням об’єкти критичної та соціальної інфраструктури під час перебоїв електропостачання.

“Тепер одна з таких систем буде підключена в нашому ЦНАПі. Завдяки їй в умовах війни наш заклад тепер забезпечений неперервним живленням необхідного обладнання та освітлення. Вони можуть зберігати енергію для використання у випадку перебоїв у електропостачанні. Висловлюємо щиру вдячність Американській благодійній організації Direct Relief, Міністерству цифрової трансформації України, Міністерству охорони здоров’я України та Благодійному фонду Євгена Пивоварова за надання систем зберігання енергії!”, – йдеться у повідомленні. 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x