Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Спека знову повернулась на південь Одещини

0 коментарів 8694 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом цього тижня регіон Подунав’я перебуватиме під впливом високого атмосферного тиску. Буде тепло та сухо. З середини тижня температура повітря почне трохи підвищуватись та досягне вночі 20-22°, вдень 32-34°. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Дунайську гідрометеорологічну обсерваторію.


Як зазначили спеціалісти, липень цього року був найтеплішим за весь період спостережень на метеостанції Ізмаїл, починаючи з 1945 року. Середня місячна температура повітря у липні становила 26,9°С, і вона перевищила середнє багаторічне значення за 1991-2020 роки на 3,3° (23,6°) і виявилася на 0,4° вище абсолютного максимуму середньомісячної температури (26,5 ° в 2012 р.).

У період з 8 по 18 липня цього року (крім 11 липня) у м. Ізмаїлі було перевищено абсолютні значення максимальної температури повітря у ці дні за останні 80 років спостережень.

Перша декада серпня порадувала мешканців регіону досить комфортною погодою. Подекуди пройшли короткочасні дощі з грозами. Температура повітря вночі становила 16-19°, вдень 28-33°.

Щодо сьогоднішнього дня, 13 серпня, то синоптики попереджають про збереження 4 та 5 класу пожежної небезпеки через високу температуру повітря – буде спекотно й без опадів.

На завтра, 14 серпня, обіцяно мінливу хмарність з північно-західним вітром 7-12 метрів за секунду, а стовпчик вуличного термометра сягатиме до 32 градусів тепла.

Загалом, за прогнозами синоптиків, до кінця цього робочого тижня збережеться малохмарна погода без опадів, температура повітря вночі сягатиме 26-27 тепла, а вдень підійматиметься до 33 градусів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x