Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сьогодні Сарата проведе в останню путь Героя Олександра Тищенко

0 коментарів 13878 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Саратської громади знову в жалобі, адже до рідного селища “на щиті” повернувся воїн – морпіх ВМС ЗСУ Олександр Олександрович Тищенко. Сьогодні, 30 серпня, воїн востаннє проїде вулицями Сарати, та буде похований на місцевому кладовищі.  Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Саратську селищу раду.

Друзі та знайомі відмічають, що Олександр завжди по-особливому патріотично любив свою малу Батьківщину і прагнув, щоб невелике містечко виглядало краще, а його мешканцям було комфортніше жити. Бажаючи наблизити Перемогу, Олександр вступив до лав 18 окремого батальйону морської піхоти та виконував бойові завдання. Однак, на жаль, менш ніж тиждень тому звістка про його загибель надійшла до Сарати…

Сьогодні мешканці громади попрощаються з загиблим Героєм. Приєднатись до живого коридору можна у будь-який момент.

З 9 години відбуватиметься прощання вдома, за адресою: вул. Полковника Гуляєва (колишня Осіпенко), буд. 15. З 10:30 розпочинається рух траурної процесії. Об 11 годині відспівування у Свято-Покровському храмі Православної Церкви України. Далі траурна процесія рухатиметься за маршрутом: вул. Ігнаца Ліндла – вул.Захисників України – площа Патріотів – вул.Крістіана Вернера – Вокзальна – Млинна – старе кладовище.

Віддамо останню шану Олександру, утворивши “живий” коридор Пам’яті за означеним маршрутом. Висловлюємо щирі людські співчуття батькам Олександру Івановичу та Вірі Дмитрівні, рідним та близьким спочилого Героя“, – відмітили у громаді.

Сьогодні Сарата проведе в останню путь Героя Олександра Тищенко
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x