Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одещина посідає перше місце серед інших областей у цифровому розвитку

0 коментарів 9288 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За останні шість місяців Одеська область досягла значних змін в області цифровізації. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на очільника Одеської ОДА Олега Кіпера.


За його повідомленням, в області є покращення публічних послуг: кількість та якість послуг, що надаються ЦНАПами, суттєво зросли, що робить їх доступнішими для кожного.

Щодо гілки цифрової грамотності: стартували проєкти з підвищення цифрових навичок, які охоплюють усі громади області, допомагаючи жителям краще орієнтуватися в сучасних технологіях.

Інновації для оборони: створено хаб для 3D-друку компонентів для військових потреб. Це посилює обороноздатність та відкриває нові можливості для розвитку технологій.

Також за пів року було забезпечено 300 нових точок доступу до мережі в закладах освіти, що значно розширює можливості для навчання та роботи.

А також низка інших корисних проєктів та розробок, що прискорюють документообіг та посилюють захист даних. Ці ініціативи не лише підвищують ефективність роботи органів влади, але й створюють основу для розвитку Одещини як сучасного цифрового регіону. За результатами рейтингу Міністерства цифрової трансформації України, Одещина посідає перше місце серед інших областей у цифровому розвитку“, – підсумував Олег Кіпер.

Одещина посідає перше місце серед інших областей у цифровому розвитку

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x