Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Дунаї ізмаїльські прикордонники затримали плавця у ластах

0 коментарів 11853 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Ізмаїльщині 31-річний місцевий житель намагався покинути країну, перепливши через Дунай. Його затримали охоронці державного кордону. Про це, посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Чоловік рік тому повернувся з Польщі. З остраху бути мобілізованим він тривалий час не виходив з дому, ніде не працював, а їжу і все необхідне для життя йому приносила мати.

Щоб знову потрапити до Польщі, тепер уже незаконним шляхом, «ухилянт» підготувався ─ купив ласти і рятувальний жилет, ретельно запакував документи і телефон у поліетиленову плівку. Сподіваючись на те, що в дощову погоду прикордонникам його буде важко виявити, переплив до острова Єрмаков, а звідти вже намагався дістатися через кордон по річці до Румунії.

Реалізувати свій задум чоловіку не вдалося, він був зупинений прикордонним нарядом.

«По даному факту на затриманого складено протоколи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», по якому рішення ухвалить суд та вже притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму», ─ розповіли в ДПСУ.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x