Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Болградщині сталася аварія, в якій постраждав неповнолітній хлопчик

0 коментарів 11880 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болградському районі сьогодні, 18 серпня, близько 5-ї години на вулиці Центральній в селі Калчева сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті аварії постраждали водій мотоцикла та 13-річний хлопчик. Поліцейські розслідують всі обставини ДТП. Про це, посилаючись на обласну поліцію, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо встановлено, що 42-річний водій мотоцикла, повертаючись зі свята додому з трьома пасажирами, перевищив швидкість та не впорався із керуванням. Він виїхав з дороги і зіштовхнувся з деревом та парканом.

До лікарні з місця події були доставлені водій та усі його пасажири: 16-річна донька і двоє знайомих – 13-річний хлопець та 25-річний чоловік.

Після огляду лікарів госпіталізували підлітка з травмами голови, перелами плеча і гомілки та водія з травмами голови. В останнього відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Мотоцикл помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Повні обставини ДТП встановлюються», ─ йдеться у повідомленні поліції.

На Болградщині сталася аварія, в якій постраждав неповнолітній хлопчик

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x