Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ренійській громаді після смертельної ДТП люди перекрили дорогу

0 коментарів 52974 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 25 липня, в селі Орлівка сталась трагедія – легковий автомобіль «ВАЗ» наїхав на шестирічного хлопчика, який раптово вибіг на дорогу. На жаль, отримані дитиною травми виявилися несумісними з життям. Після трагічного інциденту жителі Орлівки вийшли на вулицю та перекрили рух на автодорозі М-15, вимагаючи негайних дій від місцевої влади. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльській районну державну адміністрацію.


На місце події тоді прибули в.о. голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов та Ренійський міський голова Ігор Плєхов. Вони намагались обговорити ситуацію з мітингуючими та знайти шляхи вирішення проблеми, оскільки перекрита траса є транзитною, через неї йде постійний рух автотранспорту.

В результаті було прийнято рішення щодо встановлення обмежень швидкості на даній ділянці дороги шляхом установки лежачих поліцейських. Також заплановано проведення додаткових заходів для підвищення безпеки дорожнього руху та зниження ризику подібних інцидентів у майбутньому.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x