В Одесі чоловік нецензурно облаяв ветерана, який працює ветеринаром: порушника притягнули до відповідальності

0 коментарів 12123 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 3 липня, в одній з одеських ветклінік стався конфлікт. Відвідувача закладу обурило, що лікар під час огляду його собаки, не міг підвестися і підійти до тварини ближче. Розлючений чоловік нецензурно висловився у бік ветеринара та покинув його кабінет. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Про цей інцидент поліцейські дізнались під час моніторингу соціальних мереж. З відео видно, що ветеринар попросив власника тварини розвернути пса до нього. Відвідувача установи обурило те, що лікар не зміг сам підвестися, щоб оглянути тварину. Навіть, коли чоловік побачив протези у лікаря, це не зупинило його агресії ─ він облаяв ветеринара та пішов геть.

У поліції зареєстрували відомості за даним фактом. Правоохоронці приїхали за вказаною адресою, де 43-річний потерпілий звернувся із заявою щодо притягнення до відповідальності відвідувача клініки.

Поліцейські швидко встановили правопорушника та місце його проживання ─ ним виявився 38-річний містянин.

«Поліцейські склали відносно нього адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення», ─ зазначили у поліції.

Свою провину відвідувач клініки визнав та попросив вибачення у потерпілого.

В Одесі чоловік нецензурно облаяв ветерана, який працює ветеринаром: порушника притягнули до відповідальності

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x