Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі відзначили кращих представників торговельної галузі

0 коментарів 16011 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в Ізмаїлі з нагоди Дня працівників торгівлі, яке в Україні відмічають в останню неділю липня, відбулось урочисте вручення почесних грамот міського голови кращим представникам торговельної галузі міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Ізмаїла Андрія Абрамченка.


Учасників заходу привітала заступниця міського голови Катерина Татаринцева, яка почала зустріч з подяки Силам безпеки та оборони за мужність і героїзм при захисті нашої Батьківщини від російської воєнної агресії та власне за саму можливість проводити такі заходи.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток торговельної сфери міста та з нагоди професійного свята грамотами від Ізмаїльського міського голови нагороджені приватне підприємство «ТАВРІЯ ПЛЮС», товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ», «МОДЕРН-РІТЕЙЛ», «КОПІЙКА-ЦЕНТР», «АПЕТИТ-I», «ФОРТ-БІР-ПЛЮС», «ДЛ-СОЛЮШН», підприємство Ізмаїльської районної спілки споживчих товариств «Ізмаїльський Центральний ринок», а також фізичні особи-підприємці Ольга Гайдаєнко та Олена Костик.

В Ізмаїлі відзначили кращих представників торговельної галузі

“Працівники торговельної сфери в умовах повномасштабної воєнної агресії російської федерації проти України продовжують забезпечувати громаду потрібними товарами, сумлінно сплачувати податки, поступово нарощувати волонтерську діяльність та благодійну допомогу. Ця наполеглива праця має велике суспільне значення, допомагаючи нашим мужнім Силам безпеки та оборони, забезпечуючи потреби тилу та невпинно наближаючи нашу Перемогу! Громада Ізмаїла вдячна працівникам торгівлі за активну участь у житті міста та країни, щоденний внесок у спільну справу захисту нашої Батьківщини від ворога!”, – зазначив Андрій Вячеславович. 

В Ізмаїлі відзначили кращих представників торговельної галузі

В Ізмаїлі відзначили кращих представників торговельної галузі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x