УДП відправило на модернізацію в Австрію ще три судна серії “Капітан Антипов”

0 коментарів 13662 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українське Дунайське пароплавство відправило на модернізацію до Австрії ще три судна серії Капітан Антіпов. Теплоходам доведеться подолати відстань у дві тисячі кілометрів на шляху від Ізмаїла до міста Лінц. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника УДП Дмитра Москаленка.


За словами гендиректора, перехід теплоходів на таку величезну відстань – це чималі кошти, проте керівництво знайшло вихід, який дозволить компенсувати витрати.

“Судна вирушили на ÖSWAG у складі каравану 3+3 (три самохідних судна і три баржі). В Ізмаїлі караван завантажили залізорудною сировиною (9 тис. тонн). Розвантаження у Смедерево (Сербія). Після чого караван вже у складі трьох теплоходів попрямує до Австрії”, – підкреслив Москаленко.

Як розповів очільник УДП, керує караваном легендарний капітан Сергій Павлюченко, який вже 28-ий рік працює на теплоході Kapitan Shirkov. За його словами, судно з квітня минулого року у вимушеному відстої. Модернізація – це шанс подарувати «Ширкову» друге життя.

Саме команді Павлюченко випала честь працювати на першому модернізованому теплоході УДП. Команда «Антипова» отримала великий досвід, дуже добре себе зарекомендувала та продовжить допомагати спеціалістам ÖSWAG.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x