Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Вилківській громаді сильно горять лісосмуги через паліїв

0 коментарів 27513 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Останніми тижнями на території Десантненського старостинського округу лісосмуги постійно палають від людської недбалості – через «роботу» паліїв. З початку поточного року на реагування на події різного характеру підрозділи ДСНС залучалися п’ять разів. Про це, посилаючись на Десантненський старостинський округ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Місцева влада зазначили, що причиною пожеж став «людський фактор». Саме людська недбалість є основним фактором загоряння, коли людина навмисне підпалює суху траву або спалює сміття, навіть не розмірковуючи можливі наслідки, як для неї самої, так і для оточуючих. Адже у літню спекотну погоду, горіння на відкритих територіях поширюються дуже швидко, що в результаті призводить до розповсюдження вогню на житлові будинки, допоміжні споруди, техніку, присадибні ділянки громадян та завдає як майнових втрат, так і шкоди людському здоров’ю і навколишньому середовищу.

У Вилківській громаді сильно горять лісосмуги через паліїв

«Шановні мешканці Вилківської громади! Якщо ви помітили, що відбувається спалювання трави, зробіть зауваження паліям. Навіть якщо це ваші сусіди, з якими ви живете душа в душу, і вони образяться. Це колективна безпека. Ми повинні зробити зауваження, повідомити про проблему .

Якщо люди не йдуть на діалог – звертайтеся в поліцію», – наголосили в старостинському окрузі.

У Вилківській громаді сильно горять лісосмуги через паліїв

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x