Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У громаді Білгород-Дністровського району навіть при світлі деякі мешканці залишаються без води

0 коментарів 20628 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Трапівського старостинського округу Лиманської громади Білгород-Дністровського району останнім часом нарікають на відсутність водопостачання на деяких ділянках. Люди підозрюють, що працююча водонапірна вежа є несправною. Що насправді відбувається із водопостачанням деяких сіл, пояснив голова Лиманської ТГ Василь Резніченко, передає «Бессарабія INFORM».


За його словами, через тривалу відсутністю електроенергії насоси в водонапірних вежах не працюють. Коли світло з’являється, насоси починають качати воду.

Проте деякі жителі, до яких вода доходить швидше, дозволяють собі набирати водою великі резервуари, цистерни або інші ємності. Через такі необдумані дії інші люди залишаються взагалі без води, бо її просто не вистачає.

«Звертаюся до всіх жителів Трапівського старостинського округу: будь ласка, користуйтеся водою при потребі, робіть маленькі запаси при кожному включені світла і думайте не лише за свій комфорт, а й за людей, які живуть з вами в одному селі», – закликав громадян Василь Резніченко.

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x