Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сьогодні в Кілії відбудеться всеукраїнська культурна подія

0 коментарів 20601 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 25 липня, в гостинній залі Центру культури, мистецтв і дозвілля відбудеться презентація унікального волонтерського проєкту «Мапа України «Обійми», до створення якого долучились представники громадських організацій: «Український розмовний клуб «Файно», «Креативний ХАБ «Бережани», «Українська спілка «KOLOS», 58 майстринь-лялькарок з різних куточків нашої неньки-України та соціальні підприємці Wood like. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Центр культури, мистецтв та дозвілля Кілійської міської ради.


Проєкт почав свою подорож містечками нашої країни з метою підтримки та ще більшого об’єднання українців у 2023 році. За сприянням Відділу культури та туризму Кілійської міської ради Мапа «Обійми» – рекордсменка Книги рекордів України, приїхала з Одеси до нашого стародавнього міста Кілія.

“Запрошуємо всіх охочих на презентацію, щоб на власні очі побачити цей унікальний витвір мистецтва, дізнатися більше про його історію та значення.
На згадку про теплу зустріч кожен відвідувач презентації матиме змогу створити свій власний оберіг – ляльку-мотанку!”, – звертаються організатори.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x