Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині за добу сталося 79 пожеж: є пошкодження та постраждалі

0 коментарів 14337 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За оперативною інформацією ДСНС України в Одеській області, за минулу добу в регіоні сталося 79 пожеж. З них 58 виїздів на загоряння сухої рослинності на загальній площі 31,5 Га. На жаль, у деяких випадках постраждали люди. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУ ДСНС.


На території Усатівської громади внаслідок загоряння сухої рослинності та споруд було пошкоджено два дачних будинки та знищено шість надвірних споруд. Вогнеборцям вдалося врятувати 12 дачних будинків та дві господарчі споруди. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

У Березівському районі сталося загоряння домашнього майна та перекриття житлового будинку. Під час самостійного гасіння пожежі постраждав господар 1961 року народження. Чоловік від госпіталізації відмовився. Врятовано житловий будинок та літню кухню.

В Одесі сталась пожежа у квартирі на четвертому поверсі дев’ятиповерхівки. Загорілось майно на балконі.  Власниця квартири 1961 року народження водою з відер загасила пожежу до прибуття підрозділів ДСНС,  проте сама постраждала. Від госпіталізації жінка відмовилась.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x