Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині нелюд вбиває безпритульних тварин: особу догхантера встановлюють

0 коментарів 14445 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом вбивства двох вуличних собак в Хаджибейському районі Одеси. Наразі встановлюється особа зловмисника. За скоєне йому загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Вчора, 24 липня, до поліції звернулась місцева жінка. Вона повідомила, що знайшла тварин, якими раніше опікувалась, з вогнепальними пораненнями без ознак життя.

Вона зазначила, що в ніч з 23 на 24 липня чула звуки пострілів, а вже вранці виявила вбитих собак.

Того ж дня слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами, та розпочали розслідування.

«Нині правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи, яка причетна до вбивства собак, та подальшого притягнення її до кримінальної відповідальності. Наразі поліцейські перевіряють камери зовнішнього відеоспостереження, опитують мешканців прилеглих будинків, проводять інші оперативно–розшукові заходи. Тіла тварин будуть скеровані на експертизу. В рамках кримінального провадження також будуть встановлюватися мотиви факту жорсткого поводження з тваринами, що призвело до їх загибелі, та зброю, з якої їх смертельно травмовано. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Слідство триває.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x