Модернізувати меліоративні системи на Одещині допоможуть експерти з Японії: що відомо

0 коментарів 9855 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


2 липня 2024 року в селі Маяки відбулась робоча зустріч представників Держрибагентства на чолі з першим заступником Голови Тарасом Котом з представником Департаменту агропромислового розвитку Одеської ОВА Дмитром Дімитровим, експертом проєкту JICA з обстеження зрошувальних систем Одеської області Василем Потопом, головами місцевих органів влади та керівниками водогосподарських організацій Одеської області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державне агентство України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм.


Як зазначається, захід відбувся у рамках проведення Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA) дослідження щодо відновлення сільськогосподарської виробничої бази в Україні.

У ході зустрічі обговорили основні завдання, порядок дій та строки виконання обстеження меліоративних систем у рамках співпраці між управліннями водного господарства та Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA). А також дослідження іригаційних та дренажних систем в Одеській області, спрямоване на оцінку їх поточного стану, визначення ефективності існуючих методів іригації і дренажу та розробку рекомендацій щодо впровадження нових технологій для підвищення врожайності і стійкості аграрних екосистем.

Як нагадали у Держрибагентстві, іригаційні та дренажні системи є ключовими елементами сучасного сільського господарства. Для досягнення максимальної ефективності необхідно впроваджувати сучасні технології та методи управління водними ресурсами, а також враховувати екологічні аспекти. Подальші дослідження у цій галузі сприятимуть розвитку більш стійких і ефективних систем іригації та дренажу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x