Міненерго попередило про активізацію ворожого ІПСО стосовно відключення електроенергії – деталі

0 коментарів 11313 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно на просторах інтернету почали з’являтись заяви про те, що українцям навмисно відключають електроенергію, щоб нажитися на цьому та спрямувати всю енергію за кордон. Міністерство енергетики України попереджає: це – посилення ворожої пропаганди, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначено в повідомленні, ворог не лише продовжує нищити українську енергетичну інфраструктуру ракетами та дронами, а й продовжує активно застосовувати інформаційні атаки для дискредитації дій, що здійснюються для подолання кризи в енергетиці й підготовки до складного осінньо-зимового періоду.

Міненерго звернуло увагу на головні тези ворожої пропаганди:

  • «Влада замість швидкого розвитку додаткової розподіленої генерації планує спрямовувати кошти на тривалу добудову атомних блоків, а в підсумку – нічого не побудує»;
  • «Українська влада залякує українців, щоб примусити до капітуляції та змусити виїжджати з країни».
  • «Українцям спеціально не дають світла, щоб заробити на цьому і спрямувати всю електроенергію за кордон».

Жодне з цих та подібних тверджень не відповідає дійсності й спрямоване лише на дестабілізацію та розхитування українського суспільства. Звертаємось до всіх українців: ваша підтримка для енергетиків, для утримання стабільної роботи енергосистеми дуже важлива“, – наголошує Міненерго.

Також Міненерго закликає слідкувати за офіційною інформацією і не довіряти неперевіреній інформації з неверифікованих джерел.

Ми разом витримали енергетичний терор взимку 2022/2023 років, згуртувались, підготувались і стабільно пройшли зиму 2023/2024. Важливо продемонструвати таку ж згуртованість та стійкість знову! Будьте уважні, слідкуйте за офіційною інформацією і не довіряйте неперевіреній інформації з неверифікованих джерел“, – акцентували у міністерстві.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x