Ізмаїлець, який майже повністю обгорів під час вибуху акумулятора від сонячних батарей, помер у лікарні

0 коментарів 21789 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Ізмаїла 1972 року народження, який намагався самотужки полагодити несправність акумулятора від сонячних батарей, помер у лікарні. Про це “Бессарабії INFORM” розповіли в Ізмаїльському РУ ГУ ДСНС. 


Як повідомляла “БІ”, вчора о о 20:22 в Ізмаїлі по вулиці Верхньоторгова сталося загоряння житлового будинку. Перед цим мешканці поблизу центрального ринку чули звуки вибуху.

Внаслідок пожежі сильно постраждав господар будівлі, чоловік 1972 року народження. За попередніми даними, він працював на обміні валют. До прибуття підрозділу ДСНС з опіками близько 98% тіла його було госпіталізовано швидкою медичною допомогою до реанімаційного відділення Ізмаїльської міської лікарні.

Як розповіли рятувальники, встановлено, що в осередку пожежі знаходився пристрій, який був підключений до портативної зарядної підстанції.

Під час роботи зарядної підстанції і підключеного до неї літій-іонного акумулятора потерпілий ізмаїлець помітив недоліки у його роботі, а саме: перегрів, іскріння і задимлення літій-іонного акумулятора. Чоловік вирішив вимкнути його, але в момент відключення акумулятора стався вибух.

На жаль, отримані ушкодження стали смертельними, і серце чоловіка не витримало.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x