Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Через нічну атаку по Ізмаїлу в Румунії по тривозі були підняті військові літаки

0 коментарів 25839 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нічний наліт російських шахедів по Ізмаїльському району, через який поранення отримали три жінки, залишив свій слід й у сусідній державі – Румунії, зокрема у повіті Тулча. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ЗМІ Румунії.


Як зазначено у “DIGI-24”, Міноборони Румунії посилило заходи моніторингу та спостереження за національним повітряним простором силами та засобами Бойової служби Повітряної поліції.

О 2:19 два літаки F-16 ВПС Румунії вилетіли з 86-ї авіабази Борча для моніторингу повітряного простору. Два літаки повернулися на базу близько 4:20“, – йдеться в повідомленні Міноборони.

Крім того, міністерство вирішило направити групу для пошуку можливих залишків безпілотників, що впали на території нашої країни. Зокрема Національний військовий командний центр повідомив Генеральну інспекцію з надзвичайних ситуацій щодо встановлення заходів оповіщення населення повіту Тулча.

Міністерство національної оборони розпорядилося про проведення розслідувань на місцях, поблизу Плауру, для пошуку можливих предметів, які впали на національну територію, пошуки триватимуть протягом цього дня. Також зазначимо, що станом на 3:45 у всіх охоплених районах оголошено припинення заходів тривоги. MApN інформує союзні структури в режимі реального часу про ситуації, спричинені атаками, перебуваючи з ними в постійному контакті. Ми повернемося з деталями, в залежності від розвитку ситуації“, – йдеться в ЗМІ Румунії.

Додамо, що жителі Тульчі отримали повідомлення про небезпеку минулої ночі після того, як було помічено кілька безпілотників, які наближалися до кордону. Людей попередили, що з повітряного простору можуть навіть падати предмети або уламки. І таке повідомлення надсилається щоразу, коли росія атакує – як правило, безпілотниками – українські порти на Дунаї.

Ще один факт: через шум від вибухів на службу 112 в Румунії звернулися 10 осіб.

На світлинах вид вибухів з території Румунії.

Через нічну атаку по Ізмаїлу в Румунії по тривозі були підняті військові літаки

Через нічну атаку по Ізмаїлу в Румунії по тривозі були підняті військові літаки

Через нічну атаку по Ізмаїлу в Румунії по тривозі були підняті військові літаки

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x