Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Арцизька міська рада б’є на сполох через поганий мобільний зв’язок та інтернет під час блекауту

0 коментарів 23544 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої п’ятниці, 19 липня, в Арцизькій міській раді відбулося чергове пленарне засідання, під час якого депутати затвердили звернення до Кабінету Міністрів України з проханням вжити невідкладних заходів для забезпечення безперебійної роботи мобільного зв’язку та доступу до мережі “Інтернет” у місті. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Зазначимо, своїм розпорядженням від 15 липня 2024 року Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій зобов’язав мобільних операторів забезпечити 10 годин роботи мережі без світла. Вже до 1 жовтня 2024 року оператори мали забезпечити 60% базових станцій автономним резервним живленням, а до кінця січня 2025 року – 100%. А до 1 грудня 2024 року не менше як 25 % базових станцій в кожній області мають під’єднати обладнання до генераторів або обладнати його акумуляторами, щоб вони працювали 72 години за відсутності електроенергії.

Проблема відсутності зв’язку під час вимкнення світла гостро стоїть для мешканців Арцизу, особливо це стосується абонентів найпопулярнішого в місті оператора “Київстар”. Саме тому депутати Арцизької міської ради одноголосно проголосували за затвердження звернення до Кабінету Міністрів України з проханням вжити невідкладних заходів для забезпечення безперебійної роботи мобільного зв’язку в місті.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x