В Ізмаїлі у чоловіка вилучили «цукерки» з метадоном

0 коментарів 13824 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські в Ізмаїлі затримали розповсюджувача метадону. За незаконну протиправну діяльність чоловіку загрожує ув’язнення з конфіскацією майна. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


З’ясувалось, що 33-річний містянин уже має п’ять судимостей за крадіжки та наркозлочини. Минулого року чоловіка засудили  до п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком три роки за збут наркотичних засобів. Та це не повернуло наркоділка на “шлях істини”, тож він знову почав торгувати наркотиками.

Поліцейські задокументували факт реалізації зловмисником у центрі міста двох згортків з обмеженим в обігу наркотичним засобом – метадоном.

Правопорушника затримали за місцем мешкання та провели там обшук. У чоловіка вилучили ще сім аналогічних згортків з «товаром», готівку, яку він отримав за незаконну оборудку на вулиці, та телефон з інформацією, що становить інтерес для слідства.

За допомогою експрес-тесту поліцейські підтвердили наркотичний вміст згортків. Вилучену речовину скерували на експертне дослідження.

«Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, вчиненому повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд за нашим клопотанням обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході подальшого слідства ми встановлюватимемо канал постачання чоловіку наркотиків», – зазначив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

В Ізмаїлі у чоловіка вилучили «цукерки» з метадоном

В Ізмаїлі у чоловіка вилучили «цукерки» з метадоном

В Ізмаїлі у чоловіка вилучили «цукерки» з метадоном

В Ізмаїлі у чоловіка вилучили «цукерки» з метадоном

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x