У ДТП в Аккермані постраждав мотоцикліст

0 коментарів 16605 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському 28 червня зіштовхнулися мікроавтобус та мотоцикл. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП. Унаслідок автопригоди постраждав водій двоколісника. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласне управління поліції.


Рухаючись на мікроавтобусі по вулиці Кишинівській, 66-річний місцевий житель під час розвороту не надав перевагу в русі мотоциклу під керуванням 50-річного жителя села Сухолужжя Мологівської громади, який їхав у зустрічному напрямку.

Мотоцикліста з множинними травмами й забоями голови та нижніх кінцівок доставили до лікарні. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

 «До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження ми помістили транспортні засоби  на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

У ДТП в Аккермані постраждав мотоцикліст

У ДТП в Аккермані постраждав мотоцикліст

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x