Просто пив воду: в Аккермані чотирирічний хлопчик впав у кому після того, як захлинувся блювотою

0 коментарів 33075 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Шокуючий своєю трагічністю випадок вчора, 10 червня, стався у Білгороді-Дністровському. Чотирирічний хлопчик Данило пив воду, вдавився, закашлявся, що спровокувало блювотний рефлекс. Далі аспірація блювотними масами, реанімація, кома, гіпоксія мозку… Дитину у вкрай тяжкому стані госпіталізували до міської лікарні, звідки реанімобілем доставили до реанімації в Одесі. Волонтери відкрили збір коштів для лікування Данила. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на маму хлопчика Ірину Гейченко.


Як розповіла мама хлопчика, нещасний випадок стався вчора, коли хлопчик знаходився з батьком вдома. Все сталося раптово – Данило закашлявся, посинів та втратив свідомість.

“На рівному місці… Він пивводу і захлинувся, почав блювати, і все це потрапило у легені. На очах у чоловіка. Це було буквально три секунди… Поки їхала швидка, втратили багато часу. Він довго був без дихання. Він дуже хоче жити, у нього було стільки мрій. Про котика і добермана. Він так мріяв побачити море… і жити у гарному великому домі”, – поділилася найстрашнішими митями Ірина.

Дитину каретою швидкої привезли до реанімації Білгород-Дністровської міської лікарні у тяжкому стані, звідки пізніше перевезли до Одеси.

За словами матері, аналізи маленького Дані є невтішними. Зараз хлопчик перебуває у комі.

“Маленьке моє сонечко, я його так берегла, щоб ні царапинки, щоб ніде не впав, щоб не вдарився, а його вбиває ковток води”, – у розпачі пише матір хлопчика.

Лікарі попередили батьків хлопчика про те, що після повернення до свідомості дитині доведеться проходити реанімаційний курс лікування.

Водночас волонтери Білгорода-Дністровського відкрили на лікування Даніка банку для збору коштів.

 

Просто пив воду: в Аккермані чотирирічний хлопчик впав у кому після того, як захлинувся блювотою

Просто пив воду: в Аккермані чотирирічний хлопчик впав у кому після того, як захлинувся блювотою

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x