Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Пенсіонер з Одещини викрав гроші з каси у працівників пошти

0 коментарів 44091 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру пенсіонеру з Подільщини. Чоловік силоміць забрав гроші з каси у працівників пошти. Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне йому загрожує позбавлення волі. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Повідомлення про подію надійшло до поліції від співробітника поштового відділення. Він розповів, що один із відвідувачів забрав із каси гроші у сумі вісім із половиною тисяч гривень.

Як з’ясувалося, 69-річний місцевий мешканець отримав на пошті посилку із запчастиною на транспортний засіб та заплатив за неї понад дві тисячі гривень. Далі ─ пішов на вулицю до своєї автівки, але невдовзі повернувся і почав вимагати від персоналу повернення коштів, оскільки отриманий товар йому не підійшов.

Коли чоловіку повідомили про неможливість проведення вказаних дій, той почав поводитися агресивно та сваритися, а потім, схопивши зі стійки канцелярський ніж та погрожуючи ним, зайшов за робочий стіл, самостійно відкрив кришку касового апарату і забрав гроші.

На власному авто із викраденими грошима пенсіонер покинув місце події. Оперативники швидко встановили особу зловмисника, тож за годину він вже був у територіальному підрозділі поліції.

«Кошти, які фігурант забрав із каси, повернуті у повному обсязі. Під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, скоєному в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває», ─ розповіли у поліції.

Пенсіонер з Одещини викрав гроші з каси у працівників пошти

Пенсіонер з Одещини викрав гроші з каси у працівників пошти

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x