Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На лаві підсудних опинилась мешканка Ізмаїла за шахрайство в інтернеті

0 коментарів 15633 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі на лаву підсудних поліцейські відправили 22-річну місцеву жительку, яка продавала в інтернеті неіснуючі товари. Їй вдалося ошукати чотирьох людей з Ізмаїльського району. Тепер за скоєне зловмисниці загрожує від штрафу до позбавлення волі. Про це, посилаючись на обласне управління поліції повідомляє «Бессарабія INFORM».


Знайшовши у місцевому пабліку оголошення про продаж двоспального ліжка, 23-річна жителька Саф’янівської громади зв’язалась з продавчинею та  домовилася з нею про покупку.  Вона перерахувала 400 гривень авансу, та згодом з нею знову зв’язалась «продавчиня» і попросила ще 500 гривень нібито для оплати доставки ліжка. Довірлива жінка перерахувала і цю суму, після чого її було заблоковано.

В аналогічний спосіб в інтернет-мережі натрапили на оголошення нібито від представниці перевізника про продаж квитків на автобус сполученням Ізмаїл – Кишинів ще дві потерпілі з Ізмаїла 18-ти та 20-ти років. Бронювання коштувало 500 грн, які дівчата перерахували жінці, після чого остання припинила виходити на зв’язок.

І четверта потерпіла – 35-річна ізмаїльчанка, побачила оголошення про продаж шотландського кота, на вимогу продавчині перерахувала завдаток в розмірі 500 гривень, але врешті залишилась без тварини та грошей.

Коли потерпілі звернулись до поліції, оперативники спільно зі слідчими провели низку слідчо-розшукових дій та встановили, що до шахрайства причетна 22-річна місцева жителька, відносно якої наразі у суді на розгляді знаходяться два обвинувальні акти за крадіжки.

 «Ми провели розслідування, зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігурантці обвинувачення у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, зокрема вчиненому повторно. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Досудове слідство ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує штраф від 51 тис. до 68 тис. гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років», – прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x