Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Крафтова молочна продукція з Бессарабії підкорила столицю

0 коментарів 13014 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулого тижня у Києві відбувся найпотужніший захід молочної галузі — “Milky FORUM 2024”. Він став ключовою подією для всіх учасників молочного ринку України та надав можливість обговорити головні теми та виклики галузі, а також продемонструвати новітні досягнення та продукцію. Особливої уваги на форумі заслужила крафтова продукція від виробника “Бессарабська Ферма “Кара-Марін”. Презентовані каварма і бринза викликали справжнє захоплення аудиторії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на депутатку Одеської обласної ради, власницю товариства Аллу Стоянову.


Як зазначається, основні теми форуму включали інновації у виробництві молочних продуктів, питання безпеки харчових продуктів, сучасні технології зберігання та переробки молока, а також маркетингові стратегії для просування молочної продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Форум зібрав найкращих виробників, експертів та представників торгових мереж, що зробило його надзвичайно важливим майданчиком для обміну знаннями та досвідом.

Крафтова молочна продукція з Бессарабії підкорила столицю

Під час дегустації, яка стала однією з найяскравіших подій заходу, саме продукцію “Кара-Марін” з’їли найшвидше. Це стало найкращим підтвердженням її смакових якостей та корисності. Каварма та бринза від бессарабських виробників відзначились не лише своїм унікальним смаком, але й високою якістю та натуральністю.

“Важливість таких форумів, як цей, важко переоцінити, оскільки вони сприяють встановленню нових ділових контактів і відкривають нові можливості для співпраці. Ферма “Кара-Марін” з гордістю повідомляє, що під час форуму було досягнуто домовленості про готовність мереж національного рівня викласти продукцію на свої полиці. Це значний крок вперед для компанії, який дозволить розширити ринок збуту та зробити продукцію “Кара-Марін” доступною для ще більшої кількості споживачів по всій країні”, – зазначила пані Стоянова.

Крафтова молочна продукція з Бессарабії підкорила столицю

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x