Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Коли закінчиться війна в Україні: скільки українців вірять у перемогу

0 коментарів 26838 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Опитування Центру Разумкова показало, скільки українців вірять у перемогу України та вказали, якою вона буде. 80% українців вірять у перемогу України у війні проти Росії. Протилежної думки дотримається 12% опитаних. Про це розповіли на порталі “Коментарі” з посиланням на дослідження соціологічної служби Центру Разумкова, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Найбільший відсоток тих, хто вірить у перемогу України знаходяться на заході та центрі – по 84%. На півдні вірять в перемогу 79%, а найменше на сході – 65%.

Не вірять у перемогу України 12% опитаних. Найменший показник невіри у центральному регіоні – 9%, а найвищий на сході – 18%.

Також Центр Разумкова запитав українців, коли на їх думку, закінчиться війна перемогою України. 38% опитаних, вважають, що перемогу Україні настане за 1-2 року, 15% обрали варіант у межах 3-5 років, а 5% — більше ніж 5 років. Лише 1% вважає, що перемога настане “навряд чи за мого життя”.

На питання, що українці вважатимуть перемогою, 42% назвало виведення російських військ та відновлення територій України станом на січень 2014 року. 17,5% назвали перемогою розпад Росії, а 14% вважають повернення до стану лютого 2022 року. 8% перемогою вважатимуть деокупацію України, однак без Криму, а ще 8% вказали, на припиненні вогню, навіть, якщо армія рф залишиться на окупованих територіях, які захопила.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x