Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Нові горизонти медицини та строгий контроль: Зеленський підписав закон про канабіс

0 коментарів 15903 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський офіційно підписав закон, що регулює використання медичного канабісу в країні. Документ, який набуде чинності через пів року після його оприлюднення у газеті “Голос України”, визначає правила обігу канабісу в медичній, промисловій і науковій сферах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Верховну раду.


Згідно з інформацією, закон розширює можливості медичного використання канабісу, спрощуючи отримання доступу до ліків на його основі. Проте, розповсюдження марихуани для рекреаційного вживання залишається незаконним і буде належним чином розслідуватися поліцією.

Новий закон встановлює строгий контроль за виробництвом медичних препаратів на основі канабісу на всіх етапах. Лише компанії, які мають спеціальну ліцензію та GMP-сертифікат, матимуть право вирощувати канабіс, причому це буде здійснюватися під постійним відеонаглядом та з доступом для національної поліції.

Кожен кущ канабісу буде мітитися індивідуальним кодом, що дозволить відстежувати рух рослин до кінцевого користувача. Отримати медичні препарати на основі канабісу можна буде лише за електронним рецептом, який буде виписуватися лікарем відповідно до медичних показань, схоже до процедури отримання морфіну в даний час.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x