Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Збив дівчину та покинув без допомоги: на Одещині затримали водія, який втік з місця ДТП

0 коментарів 25407 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеському районі поліцейські затримали водія, який наїхав на жінку та покинув місце ДТП. Автопригода сталася вчора, 24 січня, близько 17-ї години у селищі Великодолинське. Про це, із посиланням на ГУНП, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля «Opel» здійснив наїзд на місцеву дівчину, яка йшла у попутному напрямку по тротуару. Після аварії керманич з місця події втік, залишивши свій транспортний засіб.

Про інцидент до поліції повідомив перехожий. Група реагування патрульної поліції першою прибула на місце ДТП та викликала «швидку». Потерпілу госпіталізували до медичного закладу, де їй діагностували закритий перелом ключиці.

За кілька годин поліцейські встановили особу водія та розшукати його. Чоловіка, який виявився односельцем потерпілої, знайшли у сусідньому селі. Його перевірили на наявність алкоголю в організмі – він був п’яний.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

«Слідчі розпочали провадження за частиною 1 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», ─ йдеться у повідомленні поліції.

У рамках провадження автомобіль поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі встановлюються всі обставини події. Слідство триває.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x