Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Збережіть традиції, дотримуючись безпеки: жителям Одещини нагадують правила поведінки на Водохреща

0 коментарів 22761 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З нагоди наближення свята Водохреща, ДСНС закликає всіх громадян дотримуватися правил безпеки для уникнення можливих неприємних ситуацій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Щоб це свято принесло вам радість та незабутні враження, просимо вас дотримуватися наступних правил:

  • Занурення в ополонку: якщо ви плануєте занурення у воду, переконайтеся, що це робиться під наглядом досвідчених осіб (медичної та рятувальної служби) та в безпечному для купання місці.
  • Уникайте вживання алкоголю: важливо утриматися від вживання алкоголю, адже він блокує нормальну діяльність головного мозку.
  • Розігрів тіла: проведіть коротку фізичну розминку, це допоможе підготувати м’язи до водних процедур.
  • Вживання зігріваючих напоїв: для зміцнення імунітету й уникнення можливості переохолодження необхідно випити гарячого чаю, найкраще – трав’яного або з ягід чи фруктів із термоса.
  • Забезпечте нагляд за дітьми: дорослі повинні бути уважними та відповідальними, щоб діти не потрапили у небезпеку, завжди тримайте їх під контролем під час святкування.
  • Прослідкуйте за наявністю теплих речей: ретельно розітріться махровим рушником та змініться в сухий одяг – завдяки цьому ви зможете уникнути гіпотермії та інших проблем, пов’язаних з довгим перебуванням в холодній воді.

Запам’ятайте, що безпека в пріоритеті. Нехай свято Водохреща буде вам в радість та приносить тільки позитивні враження. Бажаємо вам щасливого та безпечного святкування!

Збережіть традиції, дотримуючись безпеки: жителям Одещини нагадують правила поведінки на Водохреща

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x