Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Татарбунарах матері загиблого гвардійця Обивзенка Максима вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

0 коментарів 15957 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Указом Президента України Володимира Зеленського від 17 березня 2022 року, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, у місті Татарбунари в приміщенні ТЦК та СП старший офіцер відділення рекрутингу і комплектування 2 відділу Білгород-Дністровського ТЦК та СП старший лейтенант Євген Балтаг вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) матері загиблого воїна Національної гвардії України сержанта Обивзенка Максима Ігоровича. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на військову частину 3058 НГУ.


Сержант Обивзенко Максим Ігорович народився 13 січня 1994 року. Під час бойового завдання на початку березня 2022 року отримав поранення, несумісні з життям.

Як розповідала “БІ”, указом Президента України Володимира Зеленського від 17 квітня 2022 року, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, батькам солдата Петрова Івана Петровича Тарутинський селищний голова Чернєв Сава Степанович у приміщенні Тарутинської ради вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Вдячність воїнам буде жити у серцях всіх українців, вони віддали найцінніше за незалежність та свободу нашої держави. Герої не вмирають!

У Татарбунарах матері загиблого гвардійця Обивзенка Максима вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x