Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Пробація на фронті єдності: молодь Ізмаїльського району плела маскувальні сітки для захисників

0 коментарів 14688 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 22 січня, в умовах воєнного випробування, співробітники Ізмаїльського районного відділу №2 філії Центру пробації в Одеській області взяли на себе важливу місію – виховання патріотизму та гідності серед суб’єктів пробації, зокрема, осіб молодіжного віку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську держадміністрацію.


З нагоди Дня Соборності України працівники центру разом з членами громадської організації організували захід для молодіжного відділу з питань пробації. Учасники заходу звернули увагу на історичну важливість цього свята, яке символізує об’єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки в одну соборну державу.

«День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ. Сьогодні Соборність для України – деокупація всіх територій України, захоплених ворогом, відновлення єдності із Донеччиною, Луганщиною та Кримом”, – наголосили учасники заходу.

Пробація на фронті єдності: молодь Ізмаїльського району плела маскувальні сітки для захисників

З метою підтримки військових, майстрині Кілійського волонтерського центру “Захистимо разом” провели майстер-клас по плетінню маскувальних сіток. Ці сітки використовуються на фронті для захисту військових від ворожих атак та ведення успішних операцій. Молодь з підоблікового відділу пробації взяла участь у плетінні сіток та висловила готовність надалі долучатися до волонтерської діяльності.

Пробація на фронті єдності: молодь Ізмаїльського району плела маскувальні сітки для захисників

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x