Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За вихідні ізмаїльські патрульні виявили чотирьох любителів наркотиків

0 коментарів 21546 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом минулих вихідних патрульні поліцейські Ізмаїла виявили у чотирьох осіб наркотичні речовини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Патрульну поліцію Одещини.


Так, на вулиці Запорізьких Козаків інспектори помітили підозрілого пішохода. Оскільки чоловік, побачивши патрульних, помітно занервував, поліцейські зупинили його. Під час спілкування з інспекторами ізмаїлець продовжував нервувати, тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. Як результат, у нього виявили речовини наркотичного походження.

Ще два випадки сталися на вулиці Телеграфній. В одному з них любителів наркотиків знову таки видала нервовість. Патрульні помітили двох чоловіків, під час поверхневої перевірки у яких виявили два зіп-пакети з білою кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

В іншому – інспектори зупинили чоловіка та знайшли в його речах згорток з речовиною, ймовірно, наркотичного походження. Громадянин не став заперечувати та зізнався, що це – солі.

В усіх випадках охоронці порядку викликали на місця подій слідчо-оперативну групу для вилучення речовин на експертизу та встановлення всіх обставин цих справ.

За вихідні ізмаїльські патрульні виявили чотирьох любителів наркотиків

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x