Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі за два дні зіштовхнулися шість автомобілів

0 коментарів 26190 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі ледь не на кожному кроці продовжують ставатися ДТП. За останні декілька днів відомо про щонайменше три серйозних випадки, коли ледь не сталося непоправне через порушення водіями правил дорожнього руху. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


У п’ятницю, 22 грудня, в обідню пору на проспекті Незалежності – кут вулиці Репіна зіштовхнулись  автівки “Porsche” та “Ауді А8”. Як стало відомо “БІ” з власних джерел, 49-річна водійка “Porsche” при виїзді на нерегульоване перехрестя з проспекту Незалежності не надала переваги в русі автомобілю “Ауді А8”, яким керувала також жінка, 28-річна мешканка Ізмаїлу. Внаслідок ДТП обидві автівки зазнали механічних ушкоджень, а люди, на щастя, не постраждали.

Чого не скажеш про ДТП, яка сталась у цей же день вже увечері, приблизно о 18:30. На вулиці Болградське шосе перехожий став свідком зіткнення вантажного та легкового авто. Як виявилось, вантажне авто “Volvo” з напівпричепом під керуванням жителя Донецької області при виїзді з прилеглої території не надав перевагу в русі автомобілю “ВАЗ”, яким керував 22-річний мешканець Ізмаїлу та у цей момент рухався головною дорогою. В наслідок ДТП автівки зазнали механічних ушкоджень. Більш того, в результаті аварії отримали травми двоє пасажирів ВАЗу, зокрема у чоловіків діагностовано перелом ребер, пневмоторакс струс мозку, садна обличчя та ін. Постраждалих карета швидкої одразу доставила до міської лікарні.

Наступного дня на вулиці Білгород-Дністровська – кут вулиці Кутузова також дорогу не поділили дві автівки – “Daewoo Espero” та “Mercedes-Benz Vito”. Як стало відомо “БІ”, 60-річний мешканець Ізмаїлу, керуючи “Daewoo Espero”, рухався другорядною дорогою. І на нерівнозначному перехресті він не надав дорогу “Mercedes-Benz Vito”, що в цей момент рухався головною дорогою. В результаті зіткнення обидва автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Керманич, який, попередньо, спричинив аварію, отримав попередньо забій правого плечового суглоба та гіпертонічну кризу. А водій “Mercedes-Benz Vito”, окрім гіпертонічної кризи, тупу травму живота.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x