Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Ніч у Віфлеємі”: в Ізмаїлі ожила історія Різдва (відео)

0 коментарів 22626 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 22 до 25 грудня біля алеї Дружби віряни мали унікальну можливість подорожувати у часі та пройтися вуличками Віфлеєму першого сторіччя. Унікальний проект, організований Євангельською церквою “Велика Переміна”, дозволив кожному відвідувачеві перенестися в історію та життя того часу. Подивитися історію Різдва вирішили і журналісти “Бессарабія INFORM”.


У містечку були представлені роботи теслярів, що відтворили атмосферу першого століття. Відвідувачі мали унікальну можливість дізнатись, як на ткацькому верстаті виготовляли різнобарвні доріжки, плелися корзини, які прикраси та парфуми використовувалися дві тисячі років тому, та як робили ароматну олію та свічки,  які служили не лише освітленням, а й символізували особливий дотик святкового періоду.

Однак, головним аспектом цього заходу стала можливість познайомитись з історією звичайної молодої пари, у якої народилося Немовля, приносячи Надію цьому світу. Його Ім’я – Ісус

Проте, окрім духовного багатства, подія також стала благодійною. Усі зібрані кошти підуть на підтримку наших військових, які забезпечують нашу безпеку та забезпечують можливість святкувати Різдво. Згідно з інформацією організаторів, всі зібрані кошти будуть передані 2 роті, 2 батальйону, 23 інженерно-позиційного полку для ремонту евакуаційного автівки.

Мета благодійної акції – зібрати 2 тисячі доларів. Організатори обіцяють подати детальний звіт про використання зібраних коштів. Разом із спільними зусиллями, гості та віряни не лише переживали дух Різдва минулого, але й зробили вагомий внесок у важливу справу.

Запрошуємо вас відчути всю красу та унікальність Містечка Віфлеєм у відео. Зазирніть у серце події та насолодіться аутентичними моментами.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x