Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Смертельна ДТП на трасі Одеса-Рені, двоє загиблих – поліцейські встановлюють обставини аварії

0 коментарів 38556 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, близько полудня, на дорозі між селами Острівне та Кирнички Суворовської громади сталася трагічна аварія, яка призвела до загибелі двох людей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


За попередньою інформацією поліції, водій легкового автомобіля “DAEWOO”, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем “NISSAN”, керованим жителем Одеси. Після цього він продовжив рух тією ж смугою і зіштовхнувся з вантажівкою “SCANIA”, під керуванням жителя Черкаської області.

На місце аварії негайно прибула бригада медиків, яка констатувала смерть водія “DAEWOO” та його пасажирки. Інших учасників ДТП оглянули медики, але від госпіталізації вони відмовилися.

Наразі на місці події працюють поліцейські, які розслідують подію та регулюють рух транспорту, який на цій ділянці дороги частково ускладнений. Поліція наголошує на важливості дотримання ПДР і закликає водіїв бути обережними на дорозі, щоб не наражати на небезпеку себе та інших учасників руху.

Смертельна ДТП на трасі Одеса-Рені, двоє загиблих - поліцейські встановлюють обставини аварії

Смертельна ДТП на трасі Одеса-Рені, двоє загиблих - поліцейські встановлюють обставини аварії

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x