Дякуємо, що читаєте нас українською💪

До 5 років ув’язнення: в Ізмаїлі засудили чоловіка за розпусні дії щодо неповнолітньої

0 коментарів 24813 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До п’яти років за ґратами засуджено ізмаїльчанина за розбещення семирічної дівчинки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру.


Нагадаємо, ми повідомляли про цей інцидент у червні цього року.

У результаті публічного обвинувачення, проведеного ювенальними прокурорами Ізмаїльської окружної прокуратури, 34-річного жителя Ізмаїла суд визнав винним у порушенні ст. 156 ч. 2 Кримінального кодексу України, яка стосується розбещення малолітніх (передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років). Також відомості щодо обвинуваченого внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Під час судового процесу прокурорами було встановлено, що чоловік під час розмови з семирічною дівчинкою на одному з дитячих майданчиків міста надмірно вплинув на неї та переконав її йти з ним до під’їзду багатоквартирного будинку неподалік. Там він вчинив розпусні дії фізичного характеру щодо дитини.

Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою провину.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x