Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі зафіксували найвищий рівень захворюваності на грип та ГРВІ в регіоні

0 коментарів 23112 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За останній тиждень на Одещині продовжувалось сезонне зростання захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Рівень захворюваності зріс на 8%, у тому числі серед дітей ─ на 6,3%, а серед дорослого населення – на 11,1%, порівняно із попереднім тижнем. Найвищий рівень з перевищенням обласного інтенсивного показника (367,1) зафіксували в Ізмаїльському районі (546,7). Про це, із посиланням на обласний центр контролю та профілактики хвороб, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Загалом по області інтенсивний показник на 100 тисяч населення склав 367,1, що нижче епідемічного порогу (532,05) на 31%. Проте п’ять районів Одещини перевищили цей показник. Серед них ─ і райони Бессарабії.

В антилідерах, як уже зазначалося, на першому місці ─ Ізмаїльський район. Також перевищено рівень у Білгород-Дністровському (401,9) та Болградському (371,5) районах.

В Одеському та Роздільнянському районах показники захворюваності були нижче за обласний на 12,5% та 6,3% відповідно.

Серед загальної кількості захворілих на ГРВІ COVID-19 складав 6,7%. Загалом, захворюваність на коронавірусну хворобу знизилась на 5,9%.

У центрі також зазначили, що з початку епідсезону зареєстровано два лабораторно підтверджених летальних випадки від COVID-19. Це особи у віці 65 років і старше.

«Спалахів та групових захворювань не зареєстровано. Епідемічна ситуація залишається на постійному контролі», ─ наголосили фахівці.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x