Дякуємо, що читаєте нас українською💪

УДП виходить на новий рівень логістики – які будуть інновації та розширення

0 коментарів 28944 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українська Державна Портова компанія (УДП) продовжує вдосконалювати свої логістичні можливості для оптимального перевезення вантажів. За минулий рік компанія запустила власну перевалку зернових, а нещодавно завершила успішну модернізацію цього комплексу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на УДП.


Нововведенням стало встановлення автомобільного розвантажувача, який здатен ефективно перекидати зерновий груз прямо в приймальний бункер. Це дозволяє автоматизувати процес подачі вантажу з автомобілів в трюм баржі, забезпечуючи швидке та безпечне завантаження.

За словами керівника логістичного комплексу УДП Леоніда Бондара, для розміщення та відстою автомобільного транспорту був побудований майданчик площею шість тисяч квадратних метрів. Крім того, комплекс розширив свої можливості для зберігання зернових, встановивши механізований склад. Планується також встановлення додаткових ваг для тарування порожнього автотранспорту з метою збільшення обсягу прийомки вантажів.

У планах компанії – розгляд можливості створення ще однієї технологічної лінії для одночасного завантаження двох барж. Це спрямовано на розширення діяльності комплексу та роботу з різними видами вантажів, включаючи метал, міндобрива, будівельні матеріали та інше.

За словами заступника генерального директора УДП Владислава Бєлаха, компанія також замовила проєкт ще одного логістичного комплексу для роботи не лише з річковими, але й морськими перевезеннями. У компанії є всі необхідні ресурси для успішного запуску цього проєкту, включаючи ідеальне місцезнаходження, зручні під’їзні шляхи, кранове господарство та навіть власний морський флот.

УДП продовжує розвивати свою логістичну інфраструктуру, підвищуючи ефективність перевезення різних видів вантажів та готуючись до нових викликів на ринку.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x