Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Арцизька громада завтра попрощається з Героєм Миколою Панайотовим – розклад кортежу

0 коментарів 29781 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Про смерть талановитого футболіста команди “Делень” з Арцизької громади “БІ” повідомила вчора, 3 жовтня. 31-річний Герой загинув під час виконання бойового завдання наприкінці вересня. Завтра, 5 жовтня, захисник востаннє проїде рідними вулицями села. Деталі поховання військового повідомив міський голова Арцизу Сергій Парпуланський, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо, церемонія прощання з Героєм відбудеться в його рідному домі у четвер, 5 жовтня, о 10:30 (орієнтовно) по вул. Болгарська, 179. Конвой з тілом захисника вирушить о 8:00 з Арцизької лікарні та попрямує до с. Делень, де відбудеться церемонія поховання.

Коридорів пам’яті буде два:

– у м. Арциз від вул. Добровольського – Будівельників – Соборна – Свободи (у напрямку руху до с. Делень);

– у селі Делень від в’їзду у село до рідного будинку полеглого Героя.

Прошу усіх небайдужих мешканців долучитися до заходів, утворити живий коридор та достойно провести в останню путь загиблого Героя Миколу Панайотова. Ми розділяємо біль важкої втрати разом із рідними та близькими загиблого воїна. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Вічна пам’ять і слава Герою!“, – закликав доєднатись до коридору Сергій Парпуланський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x