Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Знов за ґрати: неодноразово судимий житель Ізмаїла вкотре попався, обікравши підприємство та ошукавши знайомого

0 коментарів 30996 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


  На лаву підсудних відправили 52-річного жителя Ізмаїла за скоєння крадіжок та шахрайства. Зловмисник неодноразово судимий за майнові злочини та хуліганства, за які вже відбув загалом більше ніж дев’ять років покарання за ґратами. Цього разу йому загрожує ще до восьми років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Чоловік у листопаді минулого року звільнився з в’язниці, влаштувався на підприємство з виробництва вугільних брикетів. Тут він одразу спробував «розвернутися» та підзаробити «лівих» грошей. Отримавши від покупця 8000 гривень за товар, він не поклав їх до каси, а залишив собі. Коли зрозумів, що керівництво не помітило нестачі, вирішив, що й надалі буде потихеньку красти, «отримавши» ще 61500 гривень.

Гроші правопорушник витратив доволі швидко ─ за два тижні, тож йому знову довелося вдатися до неправомірних дій. Під приводом зателефонувати, він виманив у 44-річного знайомого  мобільний телефон і відразу поніс його у ломбард, втім без документів на телефон у нього гаджет не прийняли.

Отримавши заяву з підприємства про нестачу коштів, поліцейські оперативно викрили ізмаїльця у крадіжці. Згодом надійшла заява і від його знайомого, якого він ошукав з телефоном. У правопорушника вилучити у якості речового доказу гаджет і повернули його власнику.

«За клопотанням слідчих на час слідства суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зібравши докази причетності фігуранта до двох правопорушень і визнавши їх достатніми, співробітники територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, у тому числі повторно, а також у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою, тобто шахрайстві, вчиненому повторно. Ці злочини кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скерований до суду. Максимальне покарання, яке загрожує обвинуваченому, відповідно до санкцій даних статей – до восьми років позбавлення волі», – розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Знов за ґрати: неодноразово судимий житель Ізмаїла вкотре попався, обікравши підприємство та ошукавши знайомого

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x