Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сьогодні Саратська громада проведе в останню путь свого Героя – Олега Кравченко

0 коментарів 32508 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Визволення українських земель, на жаль, дається дуже великою ціною – життям хоробрих та мужніх українських чоловіків, які стали на захист рідної країни. З неймовірним сумом Саратська селищна рада знову повідомляє про загибель вірного сина України, мешканця села Світлодолинське – Олега Миколайовича Кравченко, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Народився Олег 7 серпня 1986 року у селі Світлодолинське. Закінчив місцеву школу, потім деякий час працював у місті Білгород-Дністровський на АЗС.
Після повномасштабного вторгнення російської федерації чоловік добровільно пішов захищати Україну.

Рідні, друзі та знайомі завжди відзивались про нього, як про порядну людину з твердими принципами та безліччю планів на майбутнє. Однак 11 вересня життя Олега обірвалось поблизу населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області. Йому тепер назавжди залишиться 37 років…

Саратська селищна рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам загиблого воїна. Нехай світлий спомин про Олега назавжди залишиться у наших серцях… Герої не вмирають! Поховання воїна відбудеться у понеділок. Про час і маршрут траурного кортежу буде повідомлено додатково“, – прокоментували в органах місцевої влади.

Сьогодні Саратська громада проведе в останню путь свого Героя - Олега Кравченко
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x