Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Поранені люди, пошкоджена інфраструктура ─ наслідки підступної атаки ворога «шахедами» на Бессарабію, яка тривала майже всю ніч

0 коментарів 69120 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уночі 13 вересня ворог вчергове атакував Одещину групами ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Основний напрямок – південні райони області, портова інфраструктура регіону. Про це повідомили в ПК «Південь» та Командуванні Повітряних Сил, розповідає «Бессарабія INFORM».


Атака відбувалась із трьох напрямків: Приморсько-Ахтарськ, мис Чауда, Курськ.

До відбиття атаки залучено винищувальну авіацію, підрозділи зенітних ракетних військ, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. За результатами бойової роботи знищено 32 ворожі ударні дрони.

Як повідомив очільник області Олег Кіпер, декілька груп ворожих дронів було спрямовано на Ізмаїльський район. На жаль, є влучання: щонайменше шість людей отримали поранення, пошкоджено припортову та цивільну інфраструктуру.

«Російські терористи вчергове атакували південь Одещини. Декілька груп ударних дронів було спрямовано по Ізмаїльському району. На жаль, є влучання. Зафіксовані пошкодження припортової та іншої цивільної інфраструктури. Триває ліквідація наслідків. Рятувальники приборкують пожежу. Відомо про 6 постраждалих цивільних осіб. Три людини у важкому та троє у середньому стані важкості доставлені до лікарні, їм надається вся необхідна допомога», ─ повідомив Олег Кіпер.

Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко на своїй сторінці звернувся до мешканців, у яких внаслідок атаки зруйновано або пошкоджено житло.

«У разі пошкодження/руйнування житла внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в м.Ізмаїл, для надання інформації з метою вжиття подальших заходів необхідно звернутись до чергових спеціалістів Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради з 8:00 до 20:00 без вихідних за телефонами: (04841) 7-52-21, (098) 831 36 63», ─ йдеться у дописі.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x