Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Переплутав береги: іноземець досить незвично завершив свою двомісячну подорож Дунаєм, порушивши державний кордон України

0 коментарів 26622 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські прикордонники зафіксували незвичне порушення державного кордону, яке відбулось на річці Дунай. Літній каліфорнієць після майже 60-денної подорожі завершив її на березі української Бессарабії. Про це, із посиланням на Ізмаїльський прикордонний загін, повідомляє «Бессарабія INFORM».


На своєму каяку 63-річний громадянин США пришвартувався до українського берега неподалік міста Рені. Іноземець повідомив, що помилився та випадково сприйняв український берег як зону ЄС, де немає між країнами кордонів.

Також він розповів, що вийшов на воду з Німеччини, пройшов Австрію, Словаччину, Хорватію, Угорщину, Сербію, Болгарію та Румунію. Після чого планував дійти Георгієвським гирлом аж до Чорноморського узбережжя – села Сфинту-Георге.

Всього подорож американця тривала 57 днів, під час якої він періодично пришвартовувався до берега різних країн для поповнення запасів провізії.

Прикордонники оформили на іноземця протокол про адміністративне правопорушення, а після розгляду справи судом його буде передано в порядку реадмісії румунській стороні.

Нагадаємо, що схоже порушення кордону на Дунаї прикордонники фіксували понад місяць тому. Тоді, перебуваючи на воді 51 день, переплутав береги громадянин Франції.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x