Неповнолітній житель Саратської громади, який напідпитку пограбував односельця та спалив його авто, може загриміти до тюрми на чималий строк

0 коментарів 70848 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські затримали п’ятнадцятирічного жителя Білгород-Дністровського району за підозрою у грабежі, крадіжці та умисному знищенні майна односельця. Молодик не зупинився після словесного конфлікту та вирішив помститися 21-річному знайомому, спаливши його автівку. Правопорушнику слідчі вже повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.


До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на околиці села Міняйлівка Саратської територіальної громади горить автівка. Правоохоронці оперативно відреагували на виклик та прибули на місце події.

Як виявилося, серед ночі між двома жителями села 15 та 21 років виник словесний конфлікт, в ході якого неповнолітній юнак, що був у нетверезому стані, наніс своєму старшому товаришу удар ногою в обличчя, після чого забрав у нього мобільний телефон та газовий пістолет.

Бажаючи подальшого з’ясування стосунків, 15-річний правопорушник сів за кермо автомобіля «ВАЗ», яким користувався потерпілий, та разом з ним направився на околицю села. Коли ж приїхали, 21-річний чоловік пішки попрямував додому, а обурений юнак, бажаючи помститися односельцю, підпалив його автомобіль, але перед цим привласнив ще один мобільник потерпілого, діставши його з речового ящика.

Неповнолітній житель Саратської громади, який напідпитку пограбував односельця та спалив його авто, може загриміти до тюрми на чималий строк

Зловмисника правоохоронці викрили «по гарячих слідах» та затримали в процесуальному порядку.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі під процесуальним керівництвом прокурора Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому в умовах воєнного стану; у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану; а також в умисному знищенні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Ці злочини кваліфікуються за ч. 4 ст. 186, ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України відповідно. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває», – прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Неповнолітній житель Саратської громади, який напідпитку пограбував односельця та спалив його авто, може загриміти до тюрми на чималий строк

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x