Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Більшість мешканців Болградської громади проігнорували захід заради екологічного майбутнього

0 коментарів 23571 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні представники місцевого самоврядування Болградської громади, установ Болградської міської ради взяли участь у Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day», якій з 16 серпня по 16 вересня цього року проходить у 24 регіонах країни під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». До участі долучилося багато охочих, щоправда  – лише з кола держпрацівників. Деталі розповість «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, що так званні суботники на території усіх населених пунктів Болградської громади проводяться систематично. Їхнім ініціатором виступає Болградський міський голова Сергій Димитрієв. Особливо він приділяє увагу прибиранню ярів, прибережної зони озера Ялпуг, посадці дерев, в чому й сам бере безпосередню участь. Та на жаль, не всі це вважають доречними та ефективними.

І хоча проведення акції «World Cleanup Day» на території Болградської громади було цього разу ініційовано Департаментом екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації “з метою формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього”, участь в неї знову взяли лише представники органів місцевого самоврядування Болградської громади.

З цієї нагоди були прибрані прибережні зони в селах Владичень, Виноградівка, Табаки, Залізничне, Оксамитне, Тополине, а також у самому Болграді.

Додамо, напередодні на всіх своїх інтернет-ресурсах Болградська міська рада, а також старости сіл звернулася до мешканців громади із запрошенням долучитися до акції, але охочих не знайшлося.

Більшість мешканців Болградської громади проігнорували захід заради екологічного майбутнього Більшість мешканців Болградської громади проігнорували захід заради екологічного майбутнього Більшість мешканців Болградської громади проігнорували захід заради екологічного майбутнього

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x